Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی گفت: ۲۵ هزار خدمت قضایی در ۶ ماهه اول سال جاری از طریق خدمات الکترونیک قضایی به مردم ارائه شده است که قطعا در امور کلی جامعه و خصوصا مراجعین تاثیر مثبت و مطلوبی داشته است. تاریخ انتشار: 15:04 - 20 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۷۹۲۳

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، علی اکبر گروسی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در همایش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی این استان گفت: استفاده از فضای مجازی در زمینه‌های مختلف قضایی موجب سهولت در نظارت، ارزیابی و رسیدگی قضایی به پرونده‌ها شده است که یکی از نتایج مثبت آن کاهش میزان مراجعات به دستگاه قضایی و ابلاغ الکترونیکی قرار‌های قضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: ۲۵ هزار خدمت قضایی در ۶ ماهه اول سال جاری از طریق خدمات الکترونیک قضایی به مردم ارائه شده است که قطعا در امور کلی جامعه و خصوصا مراجعین تاثیر مثبت و مطلوبی داشته است چرا که هم بسیاری از هزینه‌ها را کاهش داده است و هم از هدر رفت اوقات مراجعین جلوگیری کرده است.

گروسی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر بکارگیری ابزار‌های لازم در تحول قوه قضائیه تصریح کرد:  الکترونیکی شدن رسیدگی‌ها در سند تحول دستگاه قضایی استان جایگاه ویژه‌ای خواهد داشت و تلاش مسئولین عالی قضایی کشور الکترونیکی کردن کلیه مراحل رسیدگی و محاکمه می‌باشد.

 رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی افزود: یکی از بارزترین کارکرد‌های الکترونیکی شدن امور، مقابله با فساد و جلوگیری از اطاله دادرسی است. چنانچه تحولات در زمینه فناوری به صورت مطلوب و بهینه و با برنامه ریزی دقیق باشد آثار و نتایج خوبی در جامعه خواهد داشت.

در ادامه نجم آبادی مدیر کل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی قوه قضائیه گفت: شفاف سازی فرآیند‌های رسیدگی، کاهش مراجعه به دستگاه قضایی و تسریع در رسیدگی به پرونده و رفع موانع اداری و افزایش کارآمدی دستگاه قضایی از جمله مزایای بهره مندی از خدمات الکترونیک قضایی است.

نجم آبادی افزود: ۷۰۰ دفتر خدمات الکترونیک راه اندازی شده که تا پایان سال بیش از ۷۰۰ دفتر دیگر در کشور راه اندازی می‌شود؛ که این امر گام مهم در الکترونیکی شدن قوه قضائیه در سراسر کشور می‌باشد.

این مقام مسئول بیان کرد: در طول سال گذشته به بیش از ۱۵۰ هزار نفر خدمات الکترونیکی قضایی ارائه شده که با این طرح ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی در موضوع رسیدگی به پرونده‌های قضایی صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر خدمات الکترونیک قضایی در پایان صحبت‌های خود ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان این همایش استانی از مجموعه دستگاه قضایی استان آذربایجان غربی به لحاظ احراز آمار خوب و عملکرد مطلوب تشکر و قدردانی و ابراز امیدواری کرد: روزی شاهد رسیدگی به پرونده‌ها به صورت الکترونیک از بدو امر تا مختومه شدن پرونده باشیم.

در این جلسه مهندس حجت قلی زاده سرپرست معاونت آمارو فناوری اطلاعات دادگستری استان ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به مهمانان گزارشی جامع از عملکرد این معاونت ارائه کرد و در پایان این همایش از ۳ دفتر خدمات نمونه تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی دادگستری آذربایجان غربی خدمات الکترونیکی ابلاغ الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۳۳۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک