Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره کانون خدمات الکترونیک قضایی در حاشیه این گردهمایی به خبرنگاران گفت: ۹۰۰ دفتر فعال خدمات الکترونیکی قضایی در کشور فعال است که این تعداد تا پایان سال ۱۳۹۹ به ۲ هزار و ۱۷ دفتر افزایش خواهد یافت.

محمدرضا دشتی اردکانی افزود: استاندارد برای تعداد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی براساس پرونده‌هایی است که در هر استان تشکیل می‌شود، پرونده‌های تشکیل شده در استان‌ها مورد پایش قرار می‌گیرد و دفاتر الکترونیکی متناسب با آن تشکیل می‌شوند تا مردم در زمینه رسیدگی به دادخواست‌هایشان دچار کمبود نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دفاتر خدمات الکترونیکی چندین خدمت را پوشش می‎دهند که شامل شکوائیه، طرح دعوا و شکایت در مراجع اعم از دادگستری‌ها، دیوان عدالت اداری، دادسراها، اعتراض و تجدیدنظرخواهی و امثال آن است.

دشتی اردکانی ادعای پذیرش بازنشستگان قوه قضائیه برای تصدی مسوولیت دفتر خدمات الکترونیکی را رد کرد و گفت: همه شرایط لازم برای پذیرش داوطلبان مدیریت دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی در "سایت خدمات الکترونیکی قضایی" ذکر شده و افراد داوطلب چه قضات بازنشسته یا غیر از آن که از شرایط یاد شده برخوردار باشند، می‌توانند در این امتیازبندی که قوه قضائیه در نظر گرفته، ثبت نام کنند تا مورد ارزیابی قرار گیرند.

رییس هیات مدیره کانون خدمات الکترونیک قضایی افزود: برنامه سال آینده این کانون فراهم کردن زمینه ملاقات زندانیان با خانواده‌هایشان، دادرسی غیرحضوری و موارد دیگری است که تلاش برای تحقق آنها در حال انجام است.

معرفی پنج مدیر برتر دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی، برگزاری پنلهای تخصصی مجازی، بیان نقطه نظرات مدیران دفاترخدمات الکترونیک قضایی، بیان مشکلات و ارایه راه‌حل برای آنها از دیگر برنامه‌های این گردهمایی ۲ روزه است.

طرح خدمات قضایی از سال ۱۳۹۲ در قوه قضاییه راه اندازی شد و مرکز آمار و فناوری اطلاعات این قوه با رفع موانع موجود برای ارائه خدمات قضایی در قالب دفاتر خدمات الکترونیک، زمینه مناسب را برای ارائه این خدمات به عنوان پیشخوان خدمات قضایی آماده کرد.

بر اساس ماده ۱۷۵ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب سال ۱۳۹۲ قوه قضاییه موظف است اوراق قضایی را با استفاده از سامانه های الکترونیکی یا مخابراتی ابلاغ کند و مراجعان به قوه قضاییه نیز موظفند برای دریافت الکترونیکی اوراق قضایی به سامانه ای که به این منظور ایجاد شده است، مراجعه نمایند.

مراجعان به قوه قضاییه در گام اول در سامانه ثنا (ثبت نام الکترونیکی) ثبت نام کرده و پس از احراز هویت یک حساب کاربری یعنی شناسه و رمز ورد به سامانه ابلاغ را دریافت می کنند.

کانون دفاترخدمات الکترونیک قضایی به عنوان متولی امور صنفی دفاتر این حوزه، هرسال با برنامه‌ریزی منسجم این گردهمایی را برگزار می‌کند که چهارمین دوره آن مدت ۲ روز در مشهد ادامه دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 الکترونیک خانواده فناوری اطلاعات قوه قضاییه مشهد قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد

امروز با حضور وزیر اقتصاد از برات الکترونیکی زنجیره تامین رونمایی شد که این برات قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاه‌ها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی را دارد.

به گزارش ایسنا، صبح امروز با حضور سیداحسان خاندوزی ـ وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) برگزار شد.

سامانه مدیریت یکپارچه سفته و برات الکترونیکی بر اساس بند (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور و سایر قوانین و مقررات موضوعه ایجاد شد.

ضرورت تامین مالی بنگاههای فعال شبکه زنجیره تامین مالی، رفع موانع موجود در مدیریت جریان نقدینگی و سرمایه در گردش در زنجیره تامین مالی و لزوم نوآوری و تعریف ابزارهای جدید و مطمئن برای بهره گیری در زنجیره تامین مالی از کارکردهای کلیدی برات الکترونیکی است.

توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ خزانه داری کل کشور و طراحی و پیاده سازی برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین مالی پیاده سازی از کارکردهای این ابزار است.

از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه می توان به طراحی تمام فرآیندهای برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین از مرحله صدور، قبول ظهرنویسی، انتقال، تسویه کامل، تدریجی و تنزیل اشاره کرد.

برات الکترونیکی از قابلیتهایی همچون زنجیره تامین با قابلیت توسعه زیرساخت سفته و برات الکترونیکی، امکان تامین مالی بنگاهها، گردش اعتبار به جای وجه نقد، اعتبارسنجی اهلیت و توان بنگاهها، مبارزه با پولشویی و ارتقای شفافیت مبادلات بانکی برخوردار است.

برات الکترونیکی ویژه زنجیره تامین به صورت کاملا الکترونیکی و برخط و با امضای دیجیتال تمام ذی نفعان صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین