Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: دستیابی به قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی به عنوان یکی از راهبردهای محوری دستگاه قضائی در دستور کار قرار دارد که مورد تاکید ریاست قوه قضاییه می باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز آمار و فناوری اطلاعات «مافا» قوه قضائیه، عیسی زارع پور در جلسه با معاونین آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان های کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ضمن تسلیت سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام و ضمن تقدیر از خانواده بزرگ فناوری اطلاعات قوه قضائیه با بیان این‌که دستیابی به قوه قضائیه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی به عنوان یکی از راهبردهای محوری دستگاه قضائی در دستور کار قرار دارد که مورد تاکید ریاست قوه قضاییه می باشد، خاطرنشان کرد: اقداماتی که در این مدت صورت گرفته مورد رضایت ریاست محترم قوه قضائیه بوده که این رضایت‌مندی باعث دلگرمی و پشتوانه‌ای برای ما در ادامه کار می باشد و حمایت ایشان یک سرمایه است و از ما خواسته‌اند جهادی کار کنیم و انشالله ایشان هم به صورت جهادی حمایت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در تأکید به ضرورت توسعه فناوری در قوه قضائیه  گفت: حوزه فناوری می‌تواند قوه قضائیه را متحول کند، شبانه‌روزی و مجاهدانه کار کنید که اقدامات ما می‌تواند گرفتاری‌های مردم را در شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی حل و موجب رضایتمندی مردم از نظام اسلامی شود ؛ ان شاءالله که مورد رضایت خداوند نیز باشد.

زارع پور در ادامه به ساختار جدید مرکز اشاره کرد و گفت: به لطف خدا و با پیگیری‌های صورت گرفته و همچنین حمایت ریاست قوه قضائیه ساختار فناوری قوه قضاییه تقویت شده است و در ساختار جدیدی که ابلاغ شده است مرکز به سه معاونت و سه اداره کل مستقل ارتقا یافته است.

وی ادامه داد :ما ساختار مرکز را تخصصی‌تر کردیم و معاونت فناوری اطلاعات به دو معاونت امور سامانه‌ها و هوش قضائی و معاونت امور زیرساخت و تجهیزات فناوری تقسیم شده است ؛ معاونت خدمات الکترونیک قضائی سومین معاونت است که در واقع توسعه یافته‌ی اداره کل دفتر خدمات الکترونیک است. در ذیل معاونت خدمات الکترونیک قضائی، مدیریت دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با همان کاربری قبلی به همراه مدیریت خودکاربری و امور کاربران و اداره تعاملات سازمانی تعریف گردیده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه در ادامه افزود: با توجه به اینکه بسیاری از خدمات الکترونیکی که انجام می‌شود و روی شبکه قرار می‌گیرد، نیازمند آموزش و پشتیبانی کاربران می‌باشد، وظیفه مدیریت خودکاربری و امور کاربران این است که اولاً خدماتی که قابلیت خودکاربری دارند را احصاء و برنامه‌ریزی کند و در تعامل با معانت امور سامانه‌ها این را الکترونیکی کند و بحث آموزش و پشتیبانی هم به عهده این مدیریت است که با راه اندازی مراکز تماس (call center) بتوانند کار را انجام دهند که از هفته آینده مرکز پشتیبانی شبانه روزی برای چند دسته از کاربران راه اندازی خواهد شد.

زارع پور در بحث تعاملات سازمانی نیز خاطر نشان کرد :  ما حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ نوع استعلام را شناسایی کردیم که باید به سمت الکترونیکی کردن آنها برویم. آئین نامه بند «ت» ماده ۱۱۷ قانون برنامه ششم که همه دستگاه‌ها را مکلف کرده استعلامات قوه قضائیه را به شکل الکترونیکی پاسخ بدهند با پیگیری های صورت گرفته دو هفته قبل در هیئت دولت مصوب شد تا تمامی خدمت‌هایی که نیاز داریم از طریق بسترهای ارتباطی الکترونیکی به شکل آنلاین یا به صورت الکترونیکی از دستگاه ذیربط بگیریم.

وی ادامه داد : ما تقریباً هر هفته یک استعلام جدید را راه اندازی می‌کنیم و این نیازمند همکاری دوستان در مرکز است که ساز و کارها و آموزش را به طور جدی دنبال کنند و هم معاونین و مدیران فناوری در استان‌ها که  آموزش همکاران محترم اداری و قضائی را پیگیری نمایند .

در این زمینه زارع پور اظهار امیدواری کرد که روزی را شاهد باشیم که تمام استعلامات به شکل الکترونیکی دنبال شود.

وی به چند نمونه از کارهای در دست اقدام نیز اشاره کرد و گفت: بحث ارتباط با ناجا و شبکه دولت به صورت ویژه و جدی دنبال می‌شود.

وی در پایان به برخی از اقدامات در دست اجرا همچون ساماندهی دفاتر خدمات قضائی، تدوین آئین‌نامه‌ها برای دادرسی الکترونیکی و طرح نوسازی تجهیزات فناوری قوه قضائیه اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قوه قضاييه مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه مرکز آمار و فناوری اطلاعات فناوری اطلاعات قوه قضائیه خدمات الکترونیک زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد

سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند. تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً جلسه‌ای داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی و نحوه بهبود سلامت کاربران توسط آنها صحبت کند.

در جریان این جلسه که در مرکز پزشکی سامسونگ برگزار شد، چندین عضو هیئت مشاوره سلامت غول کره‌ای، نظرات خود را در مورد دو موضوع اصلی به اشتراک گذاشتند. براساس گزارش SamMobile، توضیحات آنها حول محور نقش هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی حوزه سلامت بوده است.

پروفسور «میونگ جین چانگ»، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ می‌گوید که داده‌های جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی می‌تواند در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و درک بهتر سابقه سلامتی بیماران مفید باشد. او معتقد است که هوش مصنوعی استخراج این اطلاعات از زندگی روزمره کاربران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها را ساده‌تر می‌کند.

دکتر «مایکل بلوم»، متخصص قلب نیز توضیح می‌دهد که نظارت مستمر می‌تواند به ابزاری مهم در تشخیص زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌ها تبدیل شود. او می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مسائل اساسی که در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی نقش دارند را بهتر درک کنند؛ و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به اطلاعات قابل‌مصرف تبدیل کند.

در نهایت، دکتر «دیوید کلونوف»، رئیس مؤسسه تحقیقات دیابت مرکز پزشکی Mills-Peninsula به سیستم نظارت بر گلوکز اشاره می‌کند که برای کنترل دیابت یک امر ضروری است. او می‌گوید نظارت بر گلوکز زمانی که با معیار‌های دیگری از جمله داده‌های خواب و فشار خون ترکیب شود، می‌تواند به ابزار قدرتمندی برای پزشکان تبدیل شود. با توجه به این مسائل، کلونوف اشاره می‌کند که ابزار‌های پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند «درک دقیق‌تری از سلامت متابولیک ارائه کنند و فرصت‌های مربوط به بهبود سلامت و تناسب اندام را ساده کنند.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴ هزار قبضه سلاح گرم در استان کرمان طی سال گذشته
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • باید برای جهش تولید به رفع موانع پرداخت/ لزوم توجه به موضوع عفاف و حجاب در جامعه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات