Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دادگستری اهر از انجام ۹۵ درصد خدمات قضایی این شهرستان از طریق سامانه‌های الکترونیکی خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدعلی نظری عصر یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران،  ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه، گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر و دوران ریاست آیت الله رئیسی با ایجاد سامانه‌های الکترونیکی قضایی بیشترین شکایت و پرونده‌ها به صورت غیرحضوری بوده و سرعت رسیدگی به شکایت و پرونده‌ها نیز بالا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی گفت: شهرستان اهر از لحاظ امنیت جزو برترین شهرهای آذربایجان شرقی محسوب می‌شود که این در سایه تلاش‌های همکاران قضایی و دستگاه‌های مرتبط است.

وی از برخورد جدی و قاطعانه دستگاه قضایی با هرگونه ظلم و فساد در جامعه خبر داد و افزود: متاسفانه توزیع و مصرف مواد مخدر از جمله معضلاتی است که بعد از محکومان مالی، بیشترین زندانی را در زندان این شهرستان به خود اختصاص داده است. 

حجت الاسلام نظری گفت: دستگاه قضایی در راستای توسعه طرح‌های تولید، اشتغال و رفع موانع معادن، مراکز تولیدی و کارخانه‌های شهرستان اهر اقدامات مهمی انجام داده است که از جمله آن می‌توان به حمایت از رفع مشکل معدن انجرد، بزرگترین کارخانه تولید قند شمال غرب کشور، صدور سند به ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی ملی در شهرستان‌های اهر و هوراند و ... اشاره کرد.

وی از افزایش ۵۰۰۰ فقره پرونده ورودی به دستگاه قضایی این شهرستان خبر داد و افزود: در سال گذشته نزدیک ۴۴ هزار فقره پرونده در مجموعه دستگاه قضایی این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفته بود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۷۶۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره