Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران از کسب رتبه اول دادگستری تهران در جشنواره ملی فناوری اطلاعات قوه قضاییه در «ترویج و راهبری خدمات قضایی خودکاربری» و دریافت تندیس زرین خبر داد. حسن بابایی، معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران در گفت‌وگو با میزان از کسب رتبه اول دادگستری تهران در جشنواره ملی فناوری اطلاعات قوه قضاییه در «ترویج و راهبری خدمات قضایی خودکاربری» و دریافت تندیس زرین خبر داد و بیان کرد: اطلاع رسانی مناسب در واحد‌های قضایی و راهنمایی، آموزش و پشتیبانی از سامانه خودکاربری خدمات الکترونیکی قضایی در ستاد دادگستری از عوامل مهمی بوده که در دستیابی به این موفقیت مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران خاطرنشان کرد: وکلا، کارشناسان رسمی و نمایندگان اشخاص حقوقی اکثریت خودکاربران سامانه ثبت الکترونیکی دادخواست و شکواییه و سایر خدمات مهم الکترونیکی قضایی را تشکیل می‌دهند و اشخاص حقیقی نیز در مواردی، چون اعلام شکایت سرقت قادرند از طریق خودکاربری اقدام به طرح دعوی کیفری کنند.   بیشتر بخوانید: کسب رتبه دوم دادگستری کل استان ایلام در دادرسی الکترونیکی وی گفت: سامانه‌های نوین انجام خدمات الکترونیکی قضایی دسترسی مردم به عدالت را تسهیل کرده و سبب افزایش رضایتمندی مراجعان را فراهم آورده و این امر مقدسی است که از آن می‌توان به عنوان نهضت خدمت رسانی در دادگستری که رسالت گسترش عدالت در جامعه را دارد، یاد کرد.

بابایی با اشاره به سایر دستاورد‌های فن آورانه استان تهران در جشنواره فناوری دستگاه قضایی از دریافت دو تندیس سیمین برای کسب رتبه دوم در امور «تعاملات و مکاتبات برخط» و «بخش ویژه موضوع ماده ۳۷ قانون آیین دادرسی کیفری در ارتباط برخط با ناجا» افزود: استعلامات و مکاتبات مختلفی در جریان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در محاکم صورت می‌گیرد که با استفاده از تعاملات برخط از طریق سامانه‌های مکاتبات سیستم مدیریت پرونده قضایی «سمپ» نیاز طرفین پرونده‌ها را تأمین و در انجام این فرآیند تسریع می‌کند.

معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان تهران با اشاره به سابقه نامطلوب ناشی از عدم وجود این سامانه‌ها خصوصا در مورد ارتباط با ناجا و زندان گفت: اطاله، سرگردانی و بلاتکلیفی مراجعان دادگستری از عواقب ناصواب غیرمکانیزه بودن ارتباط دستگاه قضایی است با سایر نهاد‌هایی که در ارتباط کاری مستقیم است.

وی در پایان تصریح کرد: امروز با راه اندازی این سامانه‌ها و برقراری ارتباط بین نهاد‌های مرتبط با پرونده‌های قضایی، شاهد تسریع در فرآیند‌های طولانی ارائه خدمات به طرفین پرونده‌ها و افزایش توان فنی و در نتیجه تکریم ارباب رجوع در عدلیه هستیم و تمامی این افتخارات را مرهون زحمات همکاران مدیران سیستم واحد‌های فنی مستقر در مجتمع‌های قضایی قضایی، روابط عمومی، مرکز تماس کانون دفاتر خدمات الکترونیکی و خصوصاً واحد‌های فنی و پشتیبانی سامانه‌های معاونت فناوری اطلاعت و برنامه ریزی هستیم که با تلاش جهادی به پیگیری مشکلات فنی و اختلالات و رفع خطا‌های سیستمی وکلا، کارشناسان رسمی و سایر خودکاربران حقیقی و نمایندگان حقوقی می‌پرداختند.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری استان تهران قوه قضاییه فناوری اطلاعات

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان تهران قوه قضاییه فناوری اطلاعات تهران در جشنواره قوه قضاییه سامانه ها پرونده ها کسب رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۵۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • تشکیل ۵۰۶ فقره پرونده با موضوع سلاح و مهمات در دادگستری استان کرمان
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • شفافیت در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی