Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس‌کل دادگستری استان فارس از خدمات تمام الکترونیک یک مجتمع قضایی در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به‌نقل از روابط‌عمومی دادگستری استان فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی با اشاره به حرکت مجموعه قضایی استان فارس به سمت ارائه خدمات الکترونیک قضایی اظهار داشت: مجتمع شماره 4 شوراهای حل اختلاف شیراز خدمات خود را به صورت کاملاً الکترونیکی ارائه و طرح دادرسی بدون کاغذ را به صورت 100 درصد اجرایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی قوه قضائیه در استان فارس با بیان اینکه کلیه فرایند دادرسی در این مجتمع بر روی سرورهای رایانه‌ای ثبت و ضبط می‌شود و مراجعان نیز خدمات ارسال لوایح و دریافت ابلاغات را به صورت الکترونیکی ارسال می‌کنند. 

موسوی با بیان اینکه در راستای تشویق حوزه‌های قضایی به استفاده از زیرساخت‌های الکترونیکی، عملکرد حوزه‌های قضایی هر ماه مورد سنجش قرار می‌گیرد گفت: علاوه بر مجتمع شماره 4 شورای حل اختلاف شیراز که به صورت 100 درصد خدمات الکترونیک ارائه می‌کنند، حوزه قضایی فراشبند با میانگین 33.5 درصد خدمات قضایی، جویم با 25 درصد و زرقان با 22 درصد در 7 ماهه سال جاری دارای بهترین جایگاه در ارائه خدمات الکترونیک قضایی  هستند. 

سامانه دادرسی الکترونیکی و خدمات الکترونیک قضایی در زندان‌های کردستان راه‌اندازی شدارائه همه خدمات الکترونیک قضایی در اپلیکیش «عدالت همراه»سامانه دادرسی الکترونیکی و خدمات الکترونیک قضایی در زندان‌های بوشهر راه‌اندازی شد

وی با تأکید بر اینکه مسیر طولانی و سختی را در دستیابی به اهداف کامل طرح در پیش داریم تصریح کرد: در این راستا علاوه بر قضات دادگستری استان، وکلا و کارشناسان و مراجعان به دادگستری نیز باید همکاری لازم را در این باره داشته باشند تا این مسیر تحولی در دوران تحول و تعالی قوه قضائیه با شتاب بیشتری ادامه یابد.

معاون قضایی و فناوری اطلاعات و ارتباطات دادگستری استان فارس نیز با اشاره به مزایای ویژه ارائه خدمات قضایی به صورت الکترونیکی بیان کرد: کاهش وابستگی به فضای فیزیکی، تسهیل ارائه خدمات به صورت غیرحضوری، ذخیره کلیه اطلاعات و اسناد پرونده با قید زمان و جزئیات در پرونده و عدم امکان حذف آن و عدم نیاز به اشغال فضای فیزیکی در راکد کردن پرونده از جمله این مزایاست.

علی مؤمن حسین‌پور تصریح کرد: در استای اجرای بهتر طرح دادرسی بدون کاغذ کلیه پرسنل شعب و شوراهای حل اختلاف به صورت پیوسته مورد آموزش قرار گرفته‌اند که در همین راستا آموزش‌های لازم برای 4 هزار نفر ساعت پرسنل دادگستری و 1200 نفر ساعت نیز برای پرسنل شورای حل اختلاف اجرا شده است.

وی افزود: تا کنون مراجع متعددی همچون دادستانی کل کشور،  ثبت اسناد و املاک، اداره کل زندان‌ها، نیروی انتظامی، پزشکی قانونی، بانک مرکزی، پلیس گذرنامه و راهور ناجا به صورت الکترونیک با شعب محاکم و دادسراها ارتباط الکترونیکی برخط دارند که کمک شایانی در تکمیل فرایند ارائه خدمات تمام الکترونیک قضایی داشته است.

انتهای پیام/424 / ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خدمات الکترونیک قضایی الکترونیک قضایی دادگستری استان ارائه خدمات استان فارس حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • زمانبندی تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری